Despre

Optiuni nelimitate

Calea pe care am ales-o ca sa te ajutam sa excelezi financiar este aceea in care va indrumam in asa fel incat va veti descoperi adevarata voastra frumusete si feminitatea, veti intelege care tinute si accesorii va scot in evidenta calitatile, veti sti cum sa comunicati inteligent in cel putin o limba straina. Va facem poze cu adevarat superbe ca sa inlaturati concurenta, va punem la dispozitie tehnica de ultima generatie ca sa nu va loviti de incompatibilitati si probleme tehnice interminabile. Va oferim un ambient curat, intim, placut si lipsit de reguli stricte si aberante!

Partener sites

SUCCESUL IMPREUNA

Intrucat suntem, probabil, cel mai bun studio de videochat din Cluj, am pregatit urmatoarele beneficii pentru fetele care vor decide ca este momentul sa colaboreze cu noi!

Legalitate

CARTE DE MUNCA

Contract real de munca inregistrat la ITM.

Alegerea ta

PLATA BI-LUNARA SAU LA ZI

Salariile se dau de 2 ori pe luna, cel tarziu pe data de 3 si respectiv cea de 17 a fiecarei luni calendaristice.

I am an artist

MAKEUP

Te vom invata (si eu si fetele din studio) ce anume conteaza in fata clientilor tai, in ceea ce priveste makeup-ul si prezenta scenica.

1000 de cuvinte ...

FOTOGRAFII

Intrucat avem propriul studio foto, vei avea ocazia sa iti fac fotografii profesionale in studioul nostru foto. Daca vrei, vei avea ocazia sa selectezi care din poze iti plac cel mai mult.